Home - Lingerie Ilse Oostkamp

Oostkamp wordt MOOI!

We blijven vlot bereikbaar.  Je kan parkeren voor de deur en op de parking tussen 'Bakkerij Maertens' en 'Sam en Sieber'. Ook in de marechalstraat en op de parking van het vroegere ACV. Blijk je hier toch niet te geraken? Laat van je horen en we helpen je heel graag verder. 

Wie zijn we

Advies op maat

Bij ons vind je advies op maat! Ga je met de juiste artikelen buiten die bij jou stijl en figuur passen. Iets waar jij je goed in voelt waardoor je nog meer kan stralen en met een glimlach buiten gaat. Daar gaan we voor...

Persoonlijke begeleiding

Goede begeleiding vinden we dan ook uiterst belangrijk! Dat je als klant je helemaal op je gemak voelt en zonder gene kan passen. Helemaal jezelf kan zijn en kan passen zodat we bij een super artikel uitkomen dat je nog beter in vel laat voelen.

Uitgebreid assortiment

In onze gezellige zaak bieden we zeer veel verschillende merken en stijlen aan voor het hele gezin. Dames, heren, tieners, kinderen en baby's. Iedereen vindt er zijn stijl en voor elk zijn budget.

 

Tevreden klanten

“Ik zocht al jaren naar een bh die ik niet na 2 uur al wou uitspelen. Ilse hielp me de perfecte fit te vinden!”

- Annelies Persoon -

"Mijn kinderen houden van de pyjama’s van Lingerie Ilse. Lekker zacht en comfy!"

 

- Lien Everaert -

“Voor mijn vrouw kocht ik een setje van bij Lingerie Ilse. Ik hoefde niet eens zelf te zoeken, Ilse hielp me onmiddellijk”

- Peter Soens -

Op een persoonlijke manier samen op zoek gaan naar mooie vrouwelijke lingerie die je terug laten stralen en dit in een huiselijke warme sfeer! 

- Heidi -

Breng ons een virtueel bezoekje